Kim Van Oncen: “Ik ben op een hoogtepunt gestopt”

Foto: VTM

Toen Kim Van Oncen haar afscheid aankondigde bij de ochtendshow van Radio 2 gaf ze aan dat het niet meer te combineren was met haar andere professionele bezigheden en omdat het op dat moment niet zo goed ging met haar papa.

Als we andere mensen mogen geloven dan is het vooral omdat de kijkcijfers van het programma tegenvielen. Maar dat is volgens Kim gewoon onzin.

“Uit de resultaten van de laatste meting, toen ik er nog bij was, waren ze opnieuw aan het stijgen. Ik ben dus op een hoogtepunt gestopt en dat geeft me wel een goed gevoel, want anders lijkt het alsof je een zinkend schip verlaat. Ik heb van de Radio2-bazen ook altijd positieve feedback gekregen op mijn werk, maar ze wisten van in het begin dat ik het wilde combineren met televisie.”, zegt Kim in Story.

Het was snel merkbaar dat het moeilijk te combineren viel en dan hebben ze samen besloten om er een punt achter te zetten.

“Trouwens, het feit dat ik nog steeds projecten doe voor Radio2 en opnieuw een serie draai voor VRT 1, wil zeggen dat de verstandhouding nog altijd heel goed is, hé.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.