Jo Vally: “Ik meen het wel”

ByLisa Paulussen

24 juni 2024
Foto: Wim Dezutter

Jo Vally heeft altijd al een drukke carrière gehad als zanger. Maar gelukkig heeft hij altijd veel tijd weten overhouden voor de zes kleinkinderen die hij heeft. Hij mag zichzelf gerust een aanwezige opa noemen.

“Een heel verschil met vroeger. Ook daarom wil ik niet tot mijn tachtigste op het podium staan. Met alle respect voor wie dat wel doet en kan, hé. Toen mijn dochter Carmen klein was, heb ik veel dingen gemist omdat mijn carrière aan het boomen was. In volle euforie zeg je op alles ja, en plots besef je: verdomme, ik kan niet op dat schoolfeest of verjaardagsfeestje zijn. Een tv-optreden laat je niet zomaar schieten, hé. Maar nu haal ik mijn schade in. Ze zeggen altijd: je kinderen zie je heel graag, maar je kleinkinderen zie je nog liever. Daar is wel iets van aan”, glundert hij in Dag Allemaal.

Jo Vally heeft ondertussen voor zichzelf besloten dat hij er op zijn 70ste mee ophoudt. Niet volledig, maar hij zal toch niet meer zo vaak op een podium staan als vroeger. En daar is zijn vrouw Marcella niet rouwig om.

“Die is blij te horen dat ik op mijn 70ste met pensioen wil gaan. ‘Maar ik moet het nog zien gebeuren’, Och, ik meen het wel. Ik wil nog genieten van het leven. Het kan snel gedaan zijn, kijk maar naar Paul Severs. En wat Will Tura aan de hand heeft…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.