24 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
24 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Ketnet-wrapster Gloria: “we hebben toch het recht ons slecht te voelen?”

Foto: VRT

Gloria Monserez is vooral bij de Ketnet-kijkers enorm populair, maar nadat de 19-jarige studente Grafische Vormgeving op Instagram haar hart luchtte en toegaf dat ze het moeilijk had omwille van de coronamaatregelen, werd ze plots het gezicht van onze jeugd in Vlaanderen.

“Af en toe voel ik me slecht, ja. Maar bij wie is dat niet het geval?” vertelt Gloria in Story. “We hebben nu eenmaal nood aan de nabijheid van andere mensen. Je mist die verbondenheid. Met die post op Instagram wilde ik anderen een hart onder de riem steken en de conversatie starten.”

Sowieso meent Gloria dat het belangrijk is dat we meer slechte momenten delen op sociale media. “We posten nu alleen mooie foto’s waarop we het gelukkigst zijn. Daardoor krijg je een vertekend beeld”, verduidelijkt de Ketnet-wrapster en actrice.

Gloria moest zelfs even haar Instagram- en Facebookprofiel afsluiten omdat er niet alleen positieve reacties binnenkwamen, maar ook negatieve. Jongeren moeten niet klagen “omdat anderen het veel slechter hebben”, klinkt het vaak.

“Ik kan die uitspraak plaatsen, maar jongeren hebben toch ook het recht om zich slecht te voelen? Iedereen heeft verdriet en je mag iemands verdriet niet ontkennen”, benadrukt Gloria Monserez. “Dat er in de Tweede Wereldoorlog ergere dingen gebeurd zijn, neemt toch niet weg dat je je nu eens slecht mag voelen door wat er nu gebeurt?”

Showbizznieuws 24/7