14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Big Brother-huis telt opvallend kamertje: “dat moet een verrassing blijven”

Foto: SBS Belgium

Op 4 januari gaat het nieuwe seizoen van Big Brother van start op VIER. Het nieuwe huis ligt vlak naast het stadion van voetbalclub Ajax en is maar liefst 300 vierkante meter groot. “Het mag gezellig luxueus zijn”, onthult Peter Van de Veire in Dag Allemaal. De tuin met kunstgras en bamboestruiken, telt een lounge, een zithoek, pizza-oven, sauna, jacuzzi en houtkachels. Back to basics? Niet echt!

Het huis telt echter slechts één slaapkamer waarin zowel de mannen als de vrouwen zullen slapen. “Op de gang vinden we de speelkamer voor de dagopdrachten en de dagboekkamer voor de onderonsjes met Big Brother. En nog een extra kamertje”, onthult presentator Peter Van de Veire. “Maar dat blijft nog dicht omdat het ’n verrassing moet zijn”, klinkt het mysterieus.

De badkamer telt vier wastafels en drie douches. Bij de drie toiletten hangen kastjes waarin de bewoners hun kleren en persoonlijke spullen kunnen opbergen. Opvallend is dat er veertien kastjes voorzien zijn. Aangezien er slechts acht kandidaten het huis binnengaan, krijgen zij later vermoedelijk nog het gezelschap van anderen…

Showbizznieuws 24/7