25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
25 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Kenny uit Big Brother: “voor singles raad ik deelnemen zeker aan”

Kenny stapte vijftien jaar geleden het Big Brother-huis in als eerste HIV-patiënt. Zijn doel was dan ook om het taboe rond HIV te doorbreken en aan het grote publiek duidelijk te maken dat je ook mét het hiv-virus een doodnormaal leven kan leiden.

Kenny verbleef 73 dagen in het Big Brother-huis en ook al won hij niet, toch voelde hij zich een morele winnaar, vertelt de ondertussen 40-jarige Kenny Van Hole in Story.

Kenny is ondertussen getrouwd met Heidi en samen hebben ze een zesjarige zoon, Sehn. Naar het nieuwe seizoen van Big Brother kijkt Kenny vooral om te vergelijken met zijn periode in het huis.

“Net als bij ons hebben ze opnieuw een mooie mix van verschillende persoonlijkheden gevonden en dat zorgt altijd voor discussies”, lacht Kenny in Story. Het grote verschil met vijftien jaar geleden is ongetwijfeld de smartphone en sociale media. Dat was vijftien jaar geleden nog helemaal geen issue, aldus Kenny.

“Ik hoop gewoon dat ze zichzelf blijven en geen rolletje spelen. Dat lijkt me de enige manier om sympathie van de kijker te winnen”, geeft Kenny nog een woordje advies mee. “Voor singles raad ik deelnemen aan Big Brother zeker aan, maar als je een vrouw en kind hebt… Ik zou vandaag in elk geval niet meer willen meedoen”, lacht Kenny in Story.

Showbizznieuws 24/7