6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Kelly Pfaff geeft graag cadeautjes: “dat koop ik altijd voor papa”

Foto: Photo News

Kelly Pfaff houdt van de feestdagen. En eigenlijk vieren ze die ten huize Gooris-Pfaff nog op dezelfde manier als toen de kinderen kleiner waren.

“Toen zij kleiner waren, hadden we een systeem bedacht voor de cadeautjes. Sinterklaas bracht pakjes mee, met Kerstmis lag er kleding onder de boom en bij het voorlezen van de nieuwjaarsbrieven werd geld gegeven”, onthult Kelly Pfaff in haar wekelijkse column in Story.

“En eigenlijk is dat niet zo hard veranderd”, voegt Kelly eraan toe. “Het gaat om het gebaar, het is niet de bedoeling dat we elkaar de loef afsteken door almaar duurdere cadeaus te kopen”, benadrukt de echtgenote van Sam Gooris.

“Voor mijn ouders en schoonouders koop ik in deze periode wel altijd een geschenkje”, onthult Kelly. “Papa doe ik altijd een plezier met zijn vertrouwde lievelingsparfum, Azzaro, of met toffe sneakers. En wanneer ik voor mama iets van kleding koop, doe ik dat altijd lokaal, in een winkel waar ze geregeld over de vloer komt zodat het eventuele omruilen erg vlot gaat. En als we een wat duurder cadeau willen geven, leg ik samen met mijn zussen”, pent Kelly Pfaff neer in haar wekelijkse column in Story.

Showbizznieuws 24/7