16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
16 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Christoff: “ik bid dagelijks om beterschap”

Foto: VTM

Christoff is een diepgelovig man en de zanger geeft in Primo toe dat hij vaak bidt zodat corona snel voorbij zou zijn. “Dagelijks”, geeft Christoff toe. In zijn geloof vindt de zanger troost.

“Ik ben ook blij dat alle elf familieleden die met het coronavirus besmet raakten er goed vanaf gekomen zijn. Ik heb het gevoel dat mijn familie en ik dankzij mijn geloof toch een beetje beschermd zijn”, vertelt Christoff in het weekblad.

“Ik bid dus niet alleen voor mezelf, maar ook voor iedereen die me dierbaar is. Besmet worden met een potentieel dodelijk virus is één ding, maar los van het gezondheidsaspect heeft het longvirus ook emotioneel een impact. We hebben het constant over de ziekenhuisopnames of het aantal doden, maar door Covid-19 depressief worden of donkere gedachten krijgen is minstens even erg”, benadrukt Christoff in Primo.

Christoff geeft toe dat hij toch vrij ziek was tijdens zijn coronabesmetting. “Mijn zus Lindsay had dan weer géén symptomen terwijl mama doodziek was. Het heeft geen haar gescheeld of ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis”, onthult de zanger voor het eerst.

Christoff geeft toe dat hij toch even in paniek was. Even zag het er naar uit dat zijn moeder zelfs Kerstmis niet zou halen.

Showbizznieuws 24/7