23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
23 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Katja Retsin openhartig over dochter Milla: “ze worstelde met faalangst”

Foto: Photo News

Katja Retsin praat in Story openhartig over haar ‘sandwichkind’ Milla. Milla heeft een oudere zus en een jongere broer en valt daardoor wel eens wat uit de boot, beseft Katja Retsin.

“Vaak ben je erg met de oudste bezig omdat die als eerste door alle fases gaat, en de jongste heeft dikwijls meer aandacht nodig. Dan gebeurt het dat je bij de middelste denkt dat alles vanzelfsprekend wel goed komt”, aldus Katja Retsin, die er tegenwoordig dus op let dat Milla af en toe bewust wat extra aandacht krijgt.

Milla gaat in september naar het middelbaar en worstelde in de lagere school met faalangst. “Bij het woord toets sloeg ze helemaal tilt”, geeft Katja toe in Story. “Omdat we haar zelf niet genoeg konden helpen, hebben we de hulp ingeschakeld van een talentencoach.”

De talentencoach leerde Milla waar ze goed in is en hoe ze met die vaardigheden ook andere dingen kan doen. “Als ik zie waar ze nu staat, ben ik ongelooflijk trots”, glundert Katja. “Ze moest meer gaan geloven in haar eigen kunnen, en dat is ook gebeurd.”

Showbizznieuws 24/7