6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Karen Damen over ‘ambras’ bij originele K3: “dat lag toch gevoelig”

K3 -Karen, Kristel en Kathleen
Foto: Photo News

Karen Damen vertelt in Dag Allemaal honderduit over de reünie met Kathleen en Kristel, allemaal dankzij het programma The Masked Singer waarin Kathleen meedeed als de Zeemeermin en Karen in het speurdersteam zat.

“Toen ze haar masker afnam… Wat er toen door m’n lijf ging, is niet te beschrijven,” geeft Karen toe. En al snel werd Kristel bij de reünie betrokken. “We hadden zó veel aan elkaar te vertellen,” geeft Karen toe.

De originele leden van K3 geven toe dat het contact verwaterd was. Niet onlogisch nadat Kathleen naar Zuid-Afrika verhuisde, maar toch speelde er meer. “Niet dat we ambras hadden, totaal niet. Al lag dat in het begin natuurlijk allemaal een beetje gevoelig,” komt Karen Damen terug op het moment dat Kathleen besloot uit K3 te stappen.

Al kwamen Karen en Kristel er later achter dat Kathleens moeder aan jongdementie leed en dat Kathleen ook door het plotse overlijden van haar vader in een andere levensfase was beland. “Door de jaren heen hebben Kristel en ik daar veel meer begrip voor gekregen. Zij was een ander leven begonnen, alle begrip en respect daarvoor. Zoals Kathleen ook respect had voor onze beslissing om toch nog door te gaan. Maar het is heel logisch dat het in het begin gevoelig lag,” verduidelijkt Karen in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7