17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024
17 °C Antwerpen, BE
donderdag 30 mei 2024

Evi Hanssen werkt zich thuis in het zweet met Ring Fit Adventure voor Nintendo Switch

Foto: Nintendo

Nintendo Benelux heeft tv- en radio-host Evi Hanssen gestrikt voor de commercial van de fitness-videogame Ring Fit Adventure voor de Nintendo Switch. Deze avonturen game maakt sporten fun in het comfort van je eigen woonkamer.

Evi is vanaf 2 november te zien in de commercial op tv of YouTube in Nederland en Vlaanderen. De commercial toont Evi vanuit het comfort van haar eigen woonkamer met een kop thee op de bank, waarna ze toch gemotiveerd wordt aan de slag te gaan met Ring Fit Adventure en zich in het zweet werkt met een full body work-out. Met oefeningen als joggen op de plaats, squatten, hoog ringduwen en de Russische draai is ze volop in beweging, terwijl ze de tegenstanders in de game probeert te verslaan. Na de work-out met Ring Fit Adventure stapt ze onder een verfrissende douche.

Evi Hanssen over Ring Fit Adventure: “Ik was meteen fan van Ring Fit Adventure. Een volledige work-out, gewoon thuis voor de tv. Door de combinatie van afwisseling in het spel en variatie in de verschillende oefeningen, push ik mezelf bij elke uitdaging tot het uiterste. Super leuk!”

In Ring Fit Adventure, een fitness-videogame voor de Nintendo Switch, ontdek je een uitgestrekte wereld en vecht je tegen vijanden door zelf fitnessoefeningen uit te voeren. Naast het spelen van het avontuur, biedt het spel ook minigames en de mogelijkheid om je eigen work-outs samen te stellen, ongeacht fitnessniveau, doelstellingen en tijdsschema.

Showbizznieuws 24/7