6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Karen Damen: “Ik kom nooit in een leeg huis thuis”

Ook al is ze nu vrijgezel

Foto: VTM

Karen Damen lijkt al volledig over haar relatiebreuk met Antony Van der Wee heen te zijn. Ze staat weer gelukkig in het leven en niks lijkt haar van de wijs te kunnen brengen. Ook geen druilerige dag, de afwezigheid van haar zoon of een leeg huis.

“Ik kom nooit in een leeg huis thuis, want overal ligt rommel. Voor de buitenwereld ben ik een gigantische extravert. Akkoord: ik hou van veel mensen rond me. Ik kan met iedereen een babbeltje doen. Maar ik denk dat ik eigenlijk een verdoken introvert ben. Ik vind niets zaliger dan alleen te zijn, dat is altijd zo geweest. Daar ben ik goed in. Thuiskomen, in de zetel gaan liggen, Netflix opzetten en een glaasje wijn inschenken. Ik geniet enorm van die me-time. Ik denk dat dat ook wel met de leeftijd te maken heeft. Vroeger had ik weleens last van fomo. Ik wilde geen feest missen. Maar als iemand me nu nog laat belt, denk ik: Goh ja, ik moet me nog omkleden. Het is mijn zetel die ik nu zou missen”, lacht ze in Het Nieuwsblad.

Op dit moment is Karen vaak op televisie te zien en het lijkt wel alsof ze zich op haar werk heeft gestort om haar zorgen te vergeten.

“Dat zou je haast denken, hé? Er komt nu veel op televisie, maar je moet weten dat die dingen ook niet allemaal op hetzelfde moment zijn opgenomen. Ook wanneer ik even niet op tv kom, vragen mensen me of de producenten me al beu zijn. Ja hallo, ik zit dan wel in de drukke opnameperiode, hé! Maar nee, ik neem niet meer werk aan om mezelf af te leiden. Wanneer er gefilmd moet worden, moet er gefilmd worden. En ik vind dat fijn. Het is echt niet meer dan dat.”

Showbizznieuws 24/7