6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Josje Huisman: “Langer wachten was geen optie”

Ze waren er klaar voor

Foto: VTM

Het liefdesleven van Josje Huisman is altijd een beetje woelig geweest. Toch is ze haar geloof in de liefde niet verloren en is ze nu heel gelukkig met haar vriend Leon Tanate.

“Nooit. Ik heb altijd geloofd in de ware liefde. Al zat ik wel op een goed moment in mijn leven. Een single mom die met haar zoon in haar busje door de wereld cruisete. Ik was best tevreden en niet per se op zoek. Maar wel klaar om te onderscheppen wat op m’n pad kwam. Letterlijk dan. En na die initiële crush bleek hij ook nog eens lief, getalenteerd, ondernemend. En een goeie kok”, glimlacht ze in Gazet van Antwerpen.

Leon en Josje zijn recent terug naar België verhuisd en dat met een pasgeboren baby erbij. Je moet er maar zin in hebben.

“Het was even afwachten, maar omdat alles zo soepel verliep en Josje snel herstelde, dachten we: zes weken kraamtijd, hop, we verhuizen. We waren voorbereid en er klaar voor. Oké, Dai Dai was nog klein, maar de laatste dagen lag ik op een opblaasmatras tussen de dozen. Langer wachten was dus ook geen optie. Nu kunnen we gezellig hier samen wennen.”

Showbizznieuws 24/7