26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Kaat Bollen reageert: “dit gaat al lang niet meer om mij”

Kaat Bollen kreeg een waarschuwing van de Psychologencommissie omdat ze zich te sexy zou vertonen op sociale media. De commissie zou Kaat Bollen ‘onwaardig’ vinden als psychologe omwille van haar kledingkeuze. “Dat kan voor mij echt niet”, verduidelijkt Kaat Bollen in Story.

Ondertussen hield Kaat Bollen de eer aan zichzelf en leverde ze haar titel als ‘psychologe’ in; “Heel jammer dat ik deze stap moest zetten, maar ik had het gevoel dat ik niet anders kon.”

Kaat Bollen krijgt echter enorm veel steun, zowel van collega’s als van haar volgers en patiënten. Spijtig genoeg bewijst dit nogmaals dat we nog altijd met een maatschappelijk probleem zitten, zucht Kaat. “Ik krijg veel verhalen in mijn inbox van andere vrouwen die zich geremd voelen, bijvoorbeeld op de werkvloer”, vertelt Kaat Bollen in Story.

“Dit gaat al lang niet meer om mij”, spreekt Kaat Bollen klare taal. “Mijn zaak toont dat vrouwen nog altijd veroordeeld worden. We zijn helemaal niet zo geëmancipeerd als we denken.”

Kaat Bollen vindt het des te jammer omdat ze in een professionele context zeker nadenkt over hoe ze zich kleedt. “Ik snap heel goed dat ik in mijn praktijk niet in een korset moet gaan zitten, maar in mijn vrije tijd moet dat kunnen.”

Showbizznieuws 24/7