11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

Julie Vermeire: “papa leerde me hoe ik me hiertegen moet beschermen”

Foto: Photo News

Julie Vermeire geeft in Primo toe dat ze het nog steeds moeilijk heeft om om te gaan met negatieve reacties. “Die negatieve commentaren trek ik me enorm aan”, geeft Julie toe.

“Ik moet dat nog leren. Papa zegt vaak: ‘Trek het je niet aan, Julie!’ Maar als er van de honderd commentaren negenennegentig goeie zijn en één slechte, blijft net die ene hangen”, geeft Julie Vermeire toe in Primo. “Ik wil dan altijd begrijpen waarom.”

“Mensen die haatreacties posten, zijn zure mensen. Ik snap dat echt niet. In deze zure tijd is het toch tof als je een glimlach ziet?” zucht Julie Vermeire.

“Papa is mijn beste leermeester. Hij leert me hoe ik me hiertegen moet beschermen”, verduidelijkt Julie in Primo. “Ik hoef me ook niet te verantwoorden dat ik ‘de dochter van’ ben. Want veel mensen denken dat ik het allemaal aan papa te danken heb.”

“Ik vind het lastig dat ik me constant moet verantwoorden. Nu ja, ik moet dat niet, maar ik wil dat altijd doen. Dat zit gewoon in me. Ik zal ook nooit beginnen zweven. Ik ben in alles wat ik doe zeer enthousiast, maar ik zal altijd realistisch blijven. Jezelf blijven, ik vind dat heel belangrijk”, klinkt het nuchter bij Julie Vermeire in Primo.

Showbizznieuws 24/7