11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
11 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Joris Van Rossem aka Metejoor: “Dringend nood aan een beter evenwicht”

“Het wordt stilaan allemaal zo veel”

Foto: VTM

Als het op professioneel gebied hard gaat, dreig je jezelf soms te verliezen in je werk. Dat is wat er momenteel met Joris Van Rossem aka Metejoor aan het gebeuren is. De zanger is volop bezig met zijn eigen carrière vorm te geven, maar daar komen heel wat dingen bij kijken. Hij vertelt er meer over in Goesting, een weekendbijlage van Het Belang Van Limburg.

Na zijn grote doorbraak met ‘1 Op Een Miljoen’, is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige hitlijsten. “Sinds dat nummer op de eerste plaats belandde, loopt mijn carrière inderdaad als een trein”, gaat hij van start. “Ik doe veel optredens, iets wat ik overigens het liefst van al doe. Maar daarnaast zijn er ook nog fotoshoots, interviews, opnames voor videoclips en tv-programma’s waar ik aan meewerk.”

“Versta me niet verkeerd, ik vind dat allemaal superleuk om te doen. Maar het wordt stilaan allemaal zo veel dat ik geregeld aan het vechten ben tegen kwaaltjes en stemproblemen. Dat maakt dat ik niet volop kan genieten van mijn carrière. Ik moet dus dringend op zoek naar een beter evenwicht”, aldus een openhartige Metejoor.

Showbizznieuws 24/7