3 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022
3 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 april 2022

Jan Smit zet KLUBBB3-collega’s voor een voldongen feit

Jan Smit zet KLUBBB3-collega’s voor een voldongen feit

Foto: Isopix

Jan Smit had het de afgelopen jaren bijzonder moeilijk. Hij kreeg te kampen met een burn-out en had geen plezier meer in zijn werk. De afgelopen jaren heeft Jan rust genomen en tijd voor zijn gezin. En mede dankzij dat is hij er terug bovenop gekomen. Elk voorstel dat hij nu krijgt, weegt hij zorgvuldig af en dat betekent ook dat hij moeilijke keuzes moet maken.

Zo heeft hij besloten om eventjes niet meer met KLUBBB3 op te treden. En daarmee zet hij zijn collega’s Florian Silbereisen en Christoff een beetje voor een voldongen feit. “Dat is heel moeilijk. Door mijn principes moet ik veel mensen teleurstellen. Vroeger zou ik dat als falen aangevoeld hebben, nu niet meer. Ik durf eindelijk voor mezelf te kiezen. Als mensen ontgoocheld zijn, dan is dat maar zo. Ik ben al heel blij dat ik het niet opgekropt heb, maar alles uitgesproken heb”, klinkt het in Dag Allemaal.

Christoff en Florian nemen Jan in ieder geval niks kwalijk en begrijpen zijn beslissing volledig. Maar zich niet schuldig voelen, dat is voor Jan nog een beetje moeilijk. “Maar we zijn nog even goeie vrienden en ze begrijpen het. We weten wat we aan elkaar hebben.”

Showbizznieuws 24/7