9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

James Cooke: “Ik moest hem in de show hebben”

En hij heeft volgehouden

Foto: Play4

Alles wat James Cooke lijkt te doen, lijkt een succes te worden. Of het nu de productie van een theaterstuk is of een programma als ‘James De Musical’ of ‘Extreme Make Over’, niks lijkt te floppen.

De presentator geniet volop van het succes en hij verdient het ook. James is een harde werker, die moet knokken voor zijn succes. Maar de twijfel loert om de hoek en de angst dat het eens fout gaat lopen ook.

“Een mens kan z’n hele leven lang bijleren. Aan de dingen die beter konden, hebben we dan ook gesleuteld bij ‘James, de musical’. Er is plaats voor nieuwe zaken, een verborgen cameragrap bijvoorbeeld. Zo dagen we onszelf telkens weer uit om straf uit de hoek te komen. Ik wil dat de kijkers een paar keer achterovervallen en dat zal dit seizoen zeker gebeuren”, zegt James in Dag Allemaal.

Tijdens de eerste aflevering van het derde seizoen staat Tom Waes centraal. En hij was niet de makkelijkste om te overtuigen.

“Ik heb zeker twintig keer moeten bellen om hem te overtuigen. Tot vlak voor de opnames twijfelde hij nog. Maar ik moest hem hebben. Toms leven… “t Is meer dan eens met de hakken over de sloot geweest. Dat vind ik mooi om te zien: never give up. Tom was zelf geëmotioneerd.”

Showbizznieuws 24/7