12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022
12 °C Antwerpen, BE
zondag 25 september 2022

Ingeborg verdedigt Gordon na zware kritiek: “hij houdt zich nog in!”

Foto: DPG Media

Elke zaterdagavond kunnen we kijken naar ‘K2 zoekt K3’, waarin op zoek gegaan wordt naar een opvolger voor Klaasje Meijer. De kandidaten spartelen zich in de auditie voorbij de kijk- en luisterbox waarin juryleden Natalia en Samantha Steenweek over de zangkwaliteiten beoordelen en waarbij Ingeborg en Gordon beoordelen op hun voorkomen.

En die laatste zijn opmerkingen worden niet altijd in dank afgenomen. Collega jurylid in de kijkbox Ingeborg begrijpt de commentaar op Gordon wel. “Het format is tricky, hé, met die opdeling in een luisterbox en kijkbox. Mensen beoordelen op hun uiterlijk ligt vaak heel gevoelig. En daardoor krijgt Gordon nu op zijn dak”, verklaart Ingeborg aan Dag Allemaal.

Gordon neemt geen blad voor de mond en zegt wat hij denkt. Dan is het aan Ingeborg om de zalvende rol op zich te nemen. Maar Ingeborg wil wel graag iets kwijt over hem. “Ik wil het wel voor hem opnemen. In zijn Nederlandse programma’s gaat hij nog veel verder, hij houdt zich hier nog in. Al moet ik toegeven dat ik bij de opnamen soms ook mijn adem inhield.”

Maar laat het duidelijk zijn dat Gordon ook wel degelijk het hart op de juiste plaats heeft. Zo was hij echt geschrokken van de kandidaat met borstkanker en was zijn knuffel voor kandidaat Bart wel degelijk gemeend.

Showbizznieuws 24/7