11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Ingeborg: “Ik moest gewoon volmondig ‘ja’ zeggen”

Ingeborg: “Ik moest gewoon volmondig ‘ja’ zeggen”

Foto: DPG Media

Het was een unieke kans

Voor ‘Million Dollar Island’ verbleef Ingeborg 2 maanden lang op een eiland ver weg van huis. Ze moest niet alleen haar man Roland 2 maand missen, maar ook haar kleindochter Ruby. Al probeert ze die tijd nu goed te maken.

“Toen ik terug thuis was, heb ik meteen gevraagd om wat meer op mijn kleindochter te mogen passen. Om mijn schade in te halen. Ik pas nu op haar één keer om de twee à drie weken. Ik kijk daar altijd naar uit. Als ik bij haar ben, neem ik ook niets mee: geen gsm, geen boek… ik ga volledig op in die momenten met haar”, glundert Ingeborg in Story.

Speciaal voor het programma heeft Ingeborg haar agenda wel een beetje overhoop moeten gooien, want het was net heel druk in haar yoga-en meditatiecentrum De evolutie in Brugge.

“Ik had ook redelijk wat concerten gepland staan. Maar ik heb die dingen kunnen afzeggen en verplaatsen omdat ik het zo graag wilde doen. 100 mensen hebben gewoon het lef om met wildvreemden een eigen minimalistische maatschappij op te starten. ‘Million Dollar Island’ is voor mij de optelsom van het leven zelf: het aangaan en verbreken van vriendschappen, ego’s die clashen, liefde die ontstaat, geheime samenzweringen…. Met mijn achtergrond als psychotherapeut moest ik wel volmondig ‘ja’ zeggen tegen dit programma.”

Showbizznieuws 24/7