10 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 februari 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 22 februari 2024

Andy Peelman: “Ik heb daar een panische angst voor”

Andy Peelman: “Ik heb daar een panische angst voor”

Foto: VTM

Dat durft hij niet

Iedereen heeft zo wel zijn angsten waar hij of zij maar niet vanaf geraakt. Ook de stoere politieman en presentator Andy Peelman heeft er. Zo is hij ongelooflijk bang van een spin. Een krokodil maakt hem nog niet bang, maar laat een spin toch maar niet te dicht in de buurt komen.

“Ik heb een panische angst voor spinnen. Als er zo’n beest in huis zit, roep ik de hulp in van mijn vrouw. Zet iemand voor mij met een mes of pistool en ik reageer rustiger dan wanneer ik een spin zie. Dat is in mijn hoofd iets dat ik niet kan uitschakelen”, zucht Andy in Primo.

Waar de fobie vandaan komt, daar heeft Andy geen idee van, maar het is het mooiste bewijs dat hij ook maar een mens is en geen Rambo zoals veel mensen soms zouden durven denken.

“Ik weet dat het wat stom is, maar zelfs een petieterig klein spinnetje durf ik niet over mijn hand te laten lopen. En ik wil me alvast excuseren bij GAIA maar als ik een grote spin zie, zet ik er mijn voet op. Ook al is dat voor mij een brug te ver, want dan moet ik er dicht bij komen.”

Showbizznieuws 24/7