8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Hier heeft Andy Peelman het erg moeilijk mee

Kritiek uit alle hoeken

Foto: VTM

Andy Peelman is volop bezig aan de bouw van zijn nieuwe woning en deed hierover een ophefmakende uitspraak: ” Aan het einde van de rit zullen we toch aan een miljoen euro zitten voor de bouwkosten alleen, zonder de prijs van de grond. Ik denk dat dat nog een bescheiden schatting is”. 

Hierop kwam heel wat kritiek, die Andy toch moeilijk kan negeren. “Ik heb een olifantenvel gekweekt met de jaren, maar het blijft toch iets waar ik moeite mee heb om het van me af te zetten. Ik wilde absoluut niet stoefen”, vertelt Andy openhartig aan Primo. 

Hij wilde eigenlijk gewoon duidelijk maken dat er een extra hoge kost bijkomt als je bouwt. “Voor hetzelfde plankje van twee jaar geleden betaal je nu zoveel meer. Alles is een pak duurder geworden”, verduidelijkt Andy.

Hij vindt het dan ook jammer dat er zo’n kritiek komt. “Mensen kunnen kortzichtig zijn. Voor mijn centen en geluk heb ik hard gewerkt”, vertelt Andy aan Primo. 

“Uiteraard ben ik ook al met mijn kop tegen de muur gebotst. Maar ik ben altijd positief gebleven, heb altijd vooruitgekeken. En ik zal blij zijn wanneer ik ons nieuwe huis kan betreden”.

Showbizznieuws 24/7