5 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

Het is oorlog tussen YouTube-sterren: Acid vs Celine Dept/Michiel Callebaut

Foto: Photo News

Het zit er bovenarms op tussen Acid en die andere twee sterren van YouTube: Celine Dept en Michiel Callebaut.

Zondag plaatste Nathan Vandergunst, de echte naam van Acid, een video waarin hij brandhout maakt van Celine Dept en Michiel Callebaut. Die zouden ervoor gezorgd hebben dat Acid een ‘strike’ kreeg van YouTube. Eigenlijk is dat een soort van waarschuwing voor het overtreden van regels. In een video haalt Acid uit naar zijn concurrenten en verwijt hij hen zelf de ene overtreding na de andere te begaan. Zo zouden Celine en Michiel opzettelijk aangeven dat hun video’s niet voor kinderen gemaakt zijn terwijl zij net wel kinderen onder de 16 jaar in hun doelgroep hebben. Het duo doet dat omdat er anders geen reclame bij de video’s komt en daardoor zouden zij via YouTube geen inkomsten genereren.

Een eerdere video van Acid werd door YouTube offline gehaald, volgens Acid de schuld van die andere twee. Hij roept Celine en Michiel dan ook op om ervoor te zorgen dat de strike verdwijnt. Maar Celine en Michiel kunnen dat niet, dat vertellen zij in een video die zij zondag gemaakt hebben.

In die video barst Celine in tranen uit, omdat Acid het onder andere over kanker heeft. De broer van Celine heeft kanker gehad, één van haar oma’s van Michiel is er nog maar pas aan overleden.

Celine en Michiel willen niet in dit soort ruzies betrokken worden en vinden het jammer dat zij nu allerlei berichten én doodsbedreigingen krijgen. Gelukkig zorgen hun eigen fans nu voor een pak positieve reacties op YouTube en TikTok.

Het is nu uitkijken naar de reactie van Acid. Gaan de drie een vredespijp roken of zal deze ruzie verder escaleren?

Showbizznieuws 24/7