Helmut Lotti: “Dat kwam serieus binnen” 

Foto: DPG Media

Wie al naar JOE Gold heeft geluisterd heeft misschien Helmut Lotti al als presentator gehoord? Hij is een van de gastdeejays op de zender en is zelf druk bezig met het maken van een show rond zijn muzikale held Elvis Presley. 

Zo speelde het nummer ‘My Boy’ een erg belangrijke rol in zijn leven. Met dat nummer nam hij deel aan de Nederlandse ‘Soundmixshow’. 

“Daarmee is het allemaal begonnen. Ik vond dat meteen een heel mooi lied. Het deed me denken aan mijn eigen jeugd: een song over een jongen wiens ouders gaan scheiden. Als kind van twee echtscheidingen kwam dat bij mij persoonlijk thematisch serieus binnen”, blikt Lotti terug in Primo. 

Zelf heeft Helmut ook twee echtscheidingen meegemaakt en is zijn moeder tot twee keer toe gescheiden van haar partner. 

“De tweede keer was ik dertien jaar oud. En zoiets heeft op die leeftijd een enorme impact,uiteraard. Ik heb me echter nooit kwaad gemaakt op mijn vader of mijn moeder.” 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.