14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zondag 26 mei 2024

Hannelore Simoens dagenlang onderkoeld

Veel heftiger dan ze zich ooit had kunnen inbeelden

Foto: VTM

Haar deelname aan ‘Special Forces: Wie Durft Wint’ is er één die ze niet snel zal vergeten. De fysieke uitputtingsslag liet zijn sporen na, al na een paar uur.

De opnames gebeurden in de woestijn ten zuiden van het Marokkaanse Atlasgebergte. Geen warme plaats zoals iedereen zou denken maar vaak extreem koud.

“Het was veruit de zwaarste fysieke uitputtingsslag van mijn leven, veel heftiger dan ik me ooit had kunnen inbeelden. Zelfs toen ik weer thuis was”, bekent Hannelore Simoens aan Dag Allemaal.

“Toen ik terug thuis was liep ik nog dagenlang rond met het gevoel dat ik onderkoeld was. Ook al lag ik met tien lagen kleren in bed en nam ik zoveel mogelijk hete baden”, aldus Hannelore.

Er deden opvallend weinig vrouwen mee aan het programma. Bij de Special Forces maken ze ook geen onderscheid tussen mannen of vrouwen. Er zijn momenteel nog altijd geen vrouwelijke leden bij dit team. “Tot hiertoe is nog geen enkele vrouw erin geslaagd de selectieprocedure af te ronden”, onthult Hannelore aan Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7