20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
20 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Andy Peelman: “De normen worden steeds strenger”

Ze hebben wat vertraging

Foto: DPG Media

Het zijn drukke tijden voor Andy Peelman. Niet alleen heeft hij het druk met zijn televisiecarrière, ook met het bouwen van zijn nieuwe woning heeft Andy het druk.

Andy en zijn vrouw Tine laten een modern landelijke woning bouwen met vijf slaapkamers, twee badkamers, een binnenkoer, wellness en buitenzwembad. Dat is niet niks.

“We wilden eerst een binnenzwembad, maar daar kwamen zoveel technische voorzieningen bij kijken dat we beslist hebben om het in de tuin aan te leggen. Wat ik niet zo tof vind, want zelf ga ik niet heel veel hebben aan dat zwembad. Maar voor de kinderen is het natuurlijk fantastisch”, klinkt het in Dag Allemaal.

De bouw van de droomwoning heeft een beetje vertraging opgelopen, maar dat komt niet door het tekort aan materialen. Het is vooral het typische Belgische regenweer die roet in het eten heeft gestrooid.

“Maar gelukkig zijn de aannemers aan een inhaalbeweging bezig. Ik zit ook serieus achter hun veren. Ik heb ook een binnenhuisarchitect aangeworven, die de werken nauwgezet opvolgt. Ik heb wel wat ervaring met bouwen, maar de technieken veranderen en de normen worden steeds strenger.”

Showbizznieuws 24/7