6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Gloria Monserez: “Ik raad het iedereen aan”

Ze ging offline

Foto: Showbizznieuws247.be

Het startschot voor ‘De Droomfabriek’ is gegeven. Bart Peeters en Gloria Monserez hebben er hun eerste uitzending opzitten en die werd positief onthaald.

Gloria Monserez is jong talent uit Vlaanderen die iedereen enthousiast weet te maken. Maar in tegenstelling tot andere jongeren is ze niet into social media. Integendeel. Sinds 30 juni 2022 heeft ze niks meer gepost en Facebook en Instagram zelfs verwijderd van haar gsm.

“Geen commentaren lezen op sociale media en meer focus in de plaats. En dat doet mij echt veel deugd. Ik werd letterlijk opgeslorpt door Instagram. Als die gsm daar lag, moest ik ernaar grijpen om te scrollen. En dan ging er ineens een uur voorbij zonder dat te beseffen. ‘Waarom?’, vroeg ik mezelf dan af. Mijn lijf en hoofd werden daar moe van”, zucht ze in Het Laatste Nieuws.

Door de apps te verwijderen heerst er weer rust in haar hoofd. En dat komt haar werk alleen maar ten goede.

“Ik ben veel meer gefocust, dus ik raad het iedereen aan om offline te gaan. Maar ik zal nooit oproepen om je gsm buiten te smijten. Dat zou ik zelf ook niet doen. Ik gebruik hem om het uur te checken, om te bellen en berichtjes te sturen. Maar het doet goed om er even afstand van te nemen.”

Showbizznieuws 24/7