17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Gert Verhulst reageert ontroerd: “dat doet me iets…”

Gert Verhulst
Foto: DPG Media

Gert Verhulst is één van de BV’s die door Wim De Vilder geïnterviewd werden voor zijn programma ‘Over 5 jaar’. In 2015 deden enkele bekende Vlamingen uitspraken over hoe ze de wereld en zichzelf zagen in 2020 en dit jaar bezocht de presentator hen opnieuw om zijn gasten te confronteren met hun uitspraken van toen.

In 2015 voorspelde Gert Verhulst al dat hij zou stoppen als baasje van Samson. Ofwel op zijn vijftigste, ofwel als Samson 30 jaar zou bestaan.

“Dat zouden twee mooie momenten zijn om er een punt achter te zetten”, vertrouwde Gert Verhulst de presentator toe. Op dat moment was nog niemand op de hoogte van wat Gert in zijn hoofd al beslist had.

Gert blikt terug op die voorspelling die voor 100% is uitgekomen. “Het is dus die 30 jaar geworden”, klinkt het gelaten bij Gert Verhulst in het programma. “Je kunt de fakkel enkel doorgeven als iets nog redelijk succesvol is en nog voldoende leeft”, voegt Gert eraan toe.

Uiteindelijk zou dochter Marie Verhulst het nieuwe baasje van Samson worden. Gert geeft toe dat hij best wel ontroerd is wanneer hij haar bezig ziet: “Dat doet mij toch wel iets, ja”, geeft Gert Verhulst toe.

Showbizznieuws 24/7