11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Geena Lisa over relatiebreuk: “dan moet je elkaar durven loslaten”

Geena Lisa
Foto: VRT

Geena Lisa presenteert tegenwoordig ‘Gelukkig zijn’ op TV Plus waar ze het met haar bekende gasten heeft over wat hem of haar gelukkig maakt. Zelf voelt de presentatrice zich alvast gelukkiger dan ooit, vertelt ze in Dag Allemaal.

“Ik vóel me gelukkig. Meer nog: ik heb de indruk dat ik almaar gelukkiger word. Wellicht omdat ik na een tegenslag voldoende veerkracht heb om met te herpakken en vooruit te gaan”, onthult de 48-jarige Geena Lisa in het weekblad.

Nochtans is de presentatrice in de liefde niet altijd gelukkig geweest: “Echt ongelukkig ben ik nooit geweest, maar ik heb wel een hobbelig parcours afgelegd, ja. Maar eigenlijk ben ik dankbaar voor alle relaties die ik heb gehad: Coco, Wim, Marc, Pieter… Vier, dat valt nog mee, hé?” lacht Geena Lisa in Dag Allemaal.

“Van elke man in m’n leven heb ik iets geleerd. Loslaten is ook graag zien. Uiteraard gaat er ook teleurstelling mee gepaard. Je moet water in de wijn doen in een relatie, dat weet ik, maar het moet wel nog lekker blijven. Als de neuzen niet meer in dezelfde richting staan, moet je elkaar durven loslaten”, vertelt Geena Lisa.

Showbizznieuws 24/7