17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
17 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Frank Molnar: “We passen ons helemaal aan”

Frank Molnar: “We passen ons helemaal aan”

Foto: Frank Molnar

Hij is dol op zijn dochter Shay

In mei 2021 werd Frank Molnar voor de allereerste keer papa van een dochtertje Shay. Het meisje is ondertussen iets meer dan een jaar oud en leeft een gedroomd leven in Orlando, samen met haar ouders.

Het vaderschap bevalt Frank prima en hij wil alleen het beste voor zijn dochter. Zo bezoeken ze samen zowat elke week een pretpark, is Shay een erg goede slaper en gaat ze naar de private Academy School waar ze intensief werken aan haar ontwikkeling, sociale vaardigheden en algemene kennis.

“Maar we spelen ook veel samen. Ze heeft van mij een jeep gekregen en daarmee gaat ze vaak in de tuin rijden. Het is ook een avontuurlijk kind, ze klimt graag overal op. Niet goed voor het hart van een ongeruste papa, zoals ik”, lacht Frank in Story.

Er wordt wel eens gezegd dat een kind al je tijd opslorpt en dat je nog maar weinig tijd overhoudt als koppel om samen leuke dingen te doen. Maar zover proberen Marissa en Frank het niet te laten komen.

“En het lukt ons ook, met wat aanpassingen. In plaats van twee weken reizen, doen we nu korte tripjes. Of als Shay naar school is, trekken we naar de cinema. Een babysit kost al 20 dollar per uur. We nemen haar ook vaak mee op restaurant of naar concerten. Ik heb niet het gevoel dat ik me minder amuseer. Integendeel, ik kan nog meer het kind in mij naar boven laten komen.”

Showbizznieuws 24/7