8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Francesco Planckaert trots op zijn zus: “echt een voorbeeldfiguur”

Foto: VRT

Francesco Planckaert is zeven jaar ouder dan zus Stephanie, maar toch kijkt hij enorm naar haar op.

“Stephanie is erg volwassen, heel slim ook”, vertelt de 39-jarige Francesco in TV Familie. “En het kost haar geen moeite om alles te combineren. En ik zweer het: er komt serieus wat op haar af. Het gezin, de chambres d’hôtes, de boekhouding…”

Door haar tienerzwangerschap was Stephanie al erg vroeg volwassen. “Ze heeft zich enorm ontwikkeld als mens. Ze weet zeer goed hoe het leven in elkaar zit”, klinkt het bij een trotse broer. Al was het niet altijd even makkelijk…

De tienerzwangerschap van Stephanie ontlokte immers veel harde reacties. “En je moet het maar doen, hé. Op zo’n jonge leeftijd al zoveel kritiek kunnen wegslikken”, klinkt het bij Francesco in TV Familie. “Het heeft haar zeker geraakt, ja. Daardoor heeft ze een olifantenvel gekweekt.”

Maar dat Stephanie zo’n sterke vrouw is geworden die nog steeds met Christopher samen is, heeft haar ook een tot een voorbeeldfiguur gebombardeerd. “Er zijn ook veel mensen, jonge vrouwen vooral, die naar ons Stephanie opkijken. Ze is een voorbeeldfiguur”, geeft Francesco Planckaert toe in TV Familie.

Showbizznieuws 24/7