17 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022
17 °C Antwerpen, BE
zondag 11 september 2022

Frances Lefebure: “soms is het zwaar”

Foto: VTM

Frances Lefebure is nu al meer dan een jaar samen met Boris Van Severen. De actrice en presentatrice werd daarmee ook plusmama van zijn twee zoontjes. Iets dat er voor zorgde dat zij steeds minder een kinderwens heeft.

“Ik heb altijd supergraag kinderen gewild,” vertelt Frances in Dag Allemaal, “nu voel ik voor het eerst dat het bij mij meer gaat over de persoon met wie ik samen ben dan het biologische dat veel vrouwen vaag voelen tikken. Ik ben er meer en meer van overtuigd dat het leven ook heel mooi kan zijn zonder kinderen. Dat zou ik vroeger nooit gezegd hebben.”

Frances heeft er ook een reden voor. In het weekblad stelt ze heel duidelijk: “Omdat je ouder bent: de carrière is leuk, ik heb een superleuk lief. Plusmama zijn is mega waardevol, ik vind het heel verrijkend voor mijn karakter. Maar het is soms ook zwaar, ik wil daar eerlijk in zijn. Het is ook wel tof om soms gewoon met z’n tweeën te zijn, als jong koppel. Als we voor een kind gaan, zal het zijn omdat het iets met ons tweeën is. Het moét niet meer, maar ik wil het wel, ik wil dat gewoon een keer meemaken. Een superegoïsti-sche reden, eigenlijk,” aldus Lefebure in Dag Allemaal

Showbizznieuws 24/7