Feest bij De Planckaerts

Foto: VRT

Wie oh wie zal er vandaag moeten speechen bij De Planckaerts? Iluna uiteraard, want zij is vandaag jarig. De oudste dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman werd op 9 juli 2005 geboren. Stefanie was toch zelf nog maar zestien jaar jong.

En kijk, alles is toch goed gekomen met het gezin en zeker met Iluna. Wat een knappe dochter hebben Stephanie en Christopher. Niet alleen qua uiterlijk, ze is ook nog eens een slimme meid.

Vandaag is zij het feestvarken bij De Planckaerts, geniet van jouw 19e verjaardag in het mooie Kroatië waar je samen met jouw gezin én jouw liefje Robin van een welverdiende vakantie geniet.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.be

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.