26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Familie-kijkers nemen afscheid van geliefd personage

Foto: VTM

Vorige week namen de Familie-kijkers afscheid van Bahar. Guido verklaart Bahar de liefde, maar dat blijkt niet voldoende voor Bahar. “Helaas kan het Bahar niet tegenhouden om Familieland definitief te verlaten”, klonk het in het weekend al bij Margot Hallemans in een filmpje op Het Laatste Nieuws.

Voor actrice Idalie Samad liggen de draaidagen bij Familie al een tijdje achter de rug: “Ik had enkele weken geleden al mijn laatste draaidag. Tja, zo gaat dat in soaps”, klinkt het nuchter bij de 25-jarige actrice in Dag Allemaal.

“Er was even een verhaallijn met een weddenschap tussen Cédric en Guido waardoor Bahar wat prominenter in beeld kwam, maar ik wist op voorhand dat het om een gastrol ging”, voegt Idalie eraan toe.

Toch sluit niemand een terugkeer van Bahar uit. Haar personage sterft immers niet en de Familie-kijkers sloten Bahar al snel in hun hart. Al is een terugkeer naar Familie momenteel allerminst aan de orde: “Er zijn zeker geen plannen voor een terugkeer momenteel”, moet Idalie de vele fans teleurstellen.

Zelf blikt de actrice echter tevreden terug op haar passage bij Familie: “Bij mij overheerst het gevoel: het is mooi geweest, het was superfijn bij Familie.”

Showbizznieuws 24/7