11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024
11 °C Antwerpen, BE
maandag 15 april 2024

Familie-actrice Jits Van Belle blikt terug op gitzwart 2020

Jits Van Belle
Foto: DPG Media

Jits Van Belle is opnieuw opgedoken in Familie nadat haar personage enkele maanden uit de serie verdween. Toch zal de comeback van Robyn van korte duur zijn want er werd de 44-jarige actrice meegedeeld dat Robyn uit de serie wordt geschreven. En zo krijgt Jits nog méér slecht nieuws te horen. Want 2020 was zonder genade voor de actrice…

“Mijn papa is overleden op 29 februari, de begrafenis was de week voor de start van de lockdown, waardoor we die moeilijke periode van rouw in bizarre omstandigheden hebben beleefd,” onthult Jits Van Belle in Dag Allemaal.

“Mijn mama woonde ook net te ver om er met de fiets naartoe te gaan, dis ik kon haar ook niet bezoeken. Dat was de hel! Mijn oma aan vaderskant woont in een serviceflat, die heb ik ook maanden niet gezien,” klinkt het droevig bij Jits Van Belle.

“En het bleef maar komen. Een collega-acteur en vriend is gestorven, mijn mama is in het ziekenhuis beland… Mijn veerkracht is tot het uiterste op de proef gesteld,” aldus de actrice. “En nu die tweede golf… het is moeilijk om mijn mindset positief te houden,” geeft Jits grif toe.

En dan komt er nu nog haar ontslag bij Familie bij, wat haar ook op professioneel en financieel vlak zorgen geeft. Toch wil Jits Van Belle optimistisch blijven. “Ik ga er vanuit dat 2021 alleen maar beter kan worden,” probeert Jits de moed erin te houden.

Showbizznieuws 24/7