25 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022
25 °C Antwerpen, BE
maandag 12 september 2022

Ella Leyers: “Ben ik mij er te weinig van bewust?”

Ella Leyers: “Ben ik mij er te weinig van bewust?”

Foto: VRT

In een programma als ‘De Ideale Wereld’ komt dagelijks de actualiteit aan bod, hetzij in een satirisch of humoristisch jasje. Niet altijd gemakkelijk om te maken en brengen gezien de gevoelige maatschappij waar we tegenwoordig in leven.

“Er is al één item gesneuveld, omdat het idee leefde dat er te veel reactie op ging komen. Ik zou graag op de barricades staan, maar er zijn nu eenmaal makkelijk veel mensen geschoffeerd en ik heb geen zin in gedoe. En ja, het zijn elke dag dezelfde dingen. Het is al elke dag over de energiecrisis gegaan of Poetin. En dat is soms lastig”, zucht Ella in Gazet van Antwerpen.

Ella wil graag wat humor in het programma brengen, maar helaas is dat niet altijd makkelijk. Het zijn immers onderwerpen waar eigenlijk niet veel mee te lachen valt.

“Ik blijf het allemaal zien als een film. Maar het ligt nu eenmaal in mijn aard om alles meteen te relativeren. Gisteren vroeg ik mij voor het eerst af: ben ik mij niet te weinig aan het wapenen. Ben ik mij van te weinig bewust? Maar wat voor nut heeft het om teveel te piekeren.”

We kunnen wel zeggen dat het goed gaat met de carrière van Ella. Ze heeft niet alleen haar carrière op de rails, maar ook privé gaat het ondertussen voor de wind. En daar zal haar relatie met Rik Verheye zeker voor iets tussen zitten.

Showbizznieuws 24/7