6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
woensdag 17 april 2024

Elke Clijsters in ‘De Bachelorette’: “ik was zo bang voor de reactie van Kim”

Elke Clijsters zoekt haar prins op het witte paard in ‘De Bachelorette’ op Play4. En de zus van tennislegende Kim Clijsters is er helemaal klaar voor.

Nadat haar veelbesproken huwelijk met profvoetballer Jelle Van Damme op de klippen liep had Elke vrede genomen met haar bestaan als alleenstaande moeder, maar toen een jaar geleden plots de vraag kwam of ze Vlaanderens eerste Bachelorette wilde zijn, moest Elke al bij al niet lang nadenken.

“Ik vroeg me af of ik dat als mama van twee wel kon maken. Maar ik ben zo avontuurlijk aangelegd dat ik besloot de sprong te wagen”, onthult de 36-jarige Elke in Dag Allemaal.

Elke won wel eerste het advies in van haar beste vriendin, van een goeie vriend van wijlen haar papa en van haar moeder en stiefpapa. Maar wat vond zus Kim Clijsters van haar televisiedebuut dat ongetwijfeld stof zal doen opwaaien?

“Ik heb het haar pas verteld toen ik al had toegezegd voor ‘De Bachelorette’”, onthult Elke in Dag Allemaal. “Ik was wel bang voor haar reactie. Kim is twee jaar ouder dan ik, maar voor mij blíjft ze voor altijd mijn grote zus naar wie ik opkijk.”

“Ik besef nu pas hoe belangrijk haar bevestiging voor mij is, m’n hele leven al, in feite”, geeft Elke toe. “Maar ze was gelukkig heel blij voor mij”, aldus een opgeluchte Elke Clijsters in Dag Allemaal.

Showbizznieuws 24/7