9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Elise Roels: “Ik vind het heel knap wat zij doet”

Ze vindt het allemaal niet zo erg

Foto: VRT

Iedereen die op OnlyFans zit, heeft als bedoeling om wat extra geld bij te verdienen. Dat is ook de bedoeling van het personage Emma uit ‘Thuis’. Zij ziet het als een onschuldig businessmodel.

“Dat is het ook. Ik vind het zelfs knap van Emma. Met wat zij doet – smaakvolle foto’s in lingerie aanbieden en zo – is niets mis. Ik respecteer haar keuze. Zolang het op haar voorwaarden gebeurt, natuurlijk. In die zin kan zo’n OnlyFans-kanaal vrouwen empoweren: je bepaalt zelf hoe ver je gaat en wat je laat zien. Staat een klant je niet aan, dan blokkeer je hem. Dat heeft Emma uiteindelijk ook met Dries gedaan”, zegt Elise in Humo.

Heel wat acteurs doen vaak grondig hun research voor ze een rol moeten spelen. Dat heeft Elise in dit geval niet gedaan.

“Ik ben niet op OnlyFans gaan kijken. Je moet ervoor betalen, dat had ik er niet voor over. Maar ik heb me wel verdiept in hoe het werkt: om iemands content te zien moet je een abonnement nemen op zijn of haar kanaal. Hoe meer je betaalt, hoe meer je te zien krijgt.”

Showbizznieuws 24/7