9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Dochter van Willy Sommers zwijgt: “Wat moest ik zeggen?”

Ze schaamde zich een beetje

Foto: Showbizznieuws247.be

Het had niet veel gescheeld of Luna De Gieter, de dochter van Willy Sommers, was in de voetsporen getreden van haar vader. De twee hadden samen ook een liedje, maar eenmaal op de middelbare school was Luna minder trots op het nummer.

“Je weet hoe dat gaat: kinderen kunnen gemeen zijn. Ze stuurden dat liedje rond en speelden het af in de klas. Niet dat ik er een trauma aan heb overgehouden, maar leuk was het niet”, vertelt ze in Humo.

Luna heeft het nooit verteld tegen haar papa. Ze wist niet goed wat ze precies moest vertellen en hoe ze het moest vertellen.

“Wat moest ik zeggen? ‘Kinderen op school lachen met me, omdat jij mijn papa bent’? Ik wilde niet dat hij zou denken dat ik me schaamde voor hem. Tegen mama zei ik het wel. ‘Je moet fier zijn op je papa,’ zei ze dan.”

Zoon Luka heeft dan weer minder last van jaloezie op school. “Ik zit op de sportschool in Groot-Bijgaarden, tussen veel leerlingen met een andere culturele achtergrond. Ze kennen de muziek van papa wel, maar er wordt minder mee gelachen.”

Showbizznieuws 24/7