9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 21 februari 2024

Camille: “Ik wist op voorhand niet hoeveel werk het was” 

Het was heftig 

Foto: Showbizznieuws247

Je gelooft het misschien of niet maar Camille haar personage Milo uit de gelijknamige telenovelle vertoont heel wat gelijkenissen met Camille zelf. Althans niet meer met de Camille die ze nu is, maar wel met de Camille van vroeger. 

“Toch bij hoe ik was toen ik aan de wieg van m’n carrière stond, ja. Milo was vroeger trouwens mijn bijnaam op school. Toen ik m’n naam eens onduidelijk had geschreven, zeiden ze plots Camilo. En daaruit is Milo dan ontstaan. Heel grappig. Ik ben dus blij dat de kijkers Milo hebben gekozen als titel. Bijna was het ‘Belle’ geweest. Daarom ben ik nu Milo Van Belle in de telenovelle”, zegt Camille in Tv Familie. 

In ‘#LikeMe’ had Camille wel een belangrijke rol, maar ze was niet de enige hoofdrol in de reeks. Dit keer draagt ze de serie, en dat is toch wel iets helemaal anders. 

“Het is ook niet te vergelijken. Ik wist op voorhand niet hoeveel werk zo’n telenovelle is. Bij ‘#LikeMe’ hadden we drie maanden draaitijd voor één seizoen. Voor ‘Milo’ wordt er nu anderhalf jaar lang opgenomen. En als hoofdpersonage heb ik uiteraard ook veel meer tekst. Ik zit nu quasi in elke scène. Ik moest dus van ’s morgens tot ’s avonds gefocust op de set staan.” 

Showbizznieuws 24/7