13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022
13 °C Antwerpen, BE
woensdag 28 september 2022

Echtgenote Gert Verhulst onthult grote toekomstdroom: ‘dat wil ik heel graag proberen’

Foto: VIER

In ‘ De Verhulstjes’ zien we het gezin van Gert Verhulst op vakantie trekken naar Saint-Tropez. We zien hoe het gezin er als God in Frankrijk leeft en geniet van het leven. Een leventje dat Ellen Callebout, de vrouw van Gert, wel gewoon zou kunnen worden. “Ik vind het zonder meer ’n droom om hier te leven. De sfeer van het stadje is geweldig, eten en drank zijn zomers zalig, het weer is schitterend. Het zou me niet veel moeite kosten om hier permanent te wonen”, droomt Ellen van een leven in Saint-Tropez in Dag Allemaal.

Ellen heeft dan ook dagelijks haar bezigheden in Saint-Tropez. De dag begint ze met sport. Daarna zorgt ze voor het ontbijt voor de hele familie. Na het ontbijt gaat ze wandelen met Leo en Marcel. Overdag is Ellen vaak aan het zwembad te vinden om af te koelen en ’s avonds gaan ze graag met z’n allen gezellig gaan eten. “Leven als God in Frankrijk, zoals ze zeggen. Het schijnt dat je zo honderd jaar zou kunnen worden. Wat ik dus heel graag wil proberen”, lacht Ellen.

Ellen ziet Gert graag, en het maakt voor haar niet uit waar ze zich samen bevinden. Of dat nu in Oostduinkerke, Saint-Tropez of Antwerpen is, overal wordt Ellen wakker met het idee dat ze zich in een zalige droom bevindt. “We zeggen weleens tegen elkaar dat we in ons eigen paradijsje wonen en leven.”

Showbizznieuws 24/7