8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Dit heeft Jacques Vermeire nooit gedaan en zal hij nu ook niet doen

Als een voetbalmatch die hij verliest met 0-3

Foto: VTM

De kritieken die er op ‘De Vermeires’ kwamen waren niet mals. ‘De Verhulstjes van den Aldi’, ‘Flauw afkooksel van De Planckaerts’… allemaal zaken die het gezin te horen kreeg.

“Er komt geen tweede reeks. Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier”, zegt Jacques aan Dag Allemaal. 

“Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, vollen bak, en dat begon al op voorhand. En dan de manier waarop Julie werd aangepakt… Dat breekt mijn vaderhart”, vertelt Jacques openhartig aan Dag Allemaal. 

“Ik heb in m’n carrière drie golven van kritiek gehad: de eerste bij de film ‘Max’ in 1994, dan bij mijn overstap naar VTM en de derde golf was nu. Dit is een voetbalmatch die ik verloren heb met 0-3”, aldus Jacques Vermeire.

Binnenkort gaat hij terug toeren met Luc Verschueren. “Natuurlijk kan ik niet zomaar elk typetje van vroeger opvissen, we moeten rekening houden met de wokebeweging en #MeToo. Maar choqueren om te choqueren hebben we nooit gedaan, dat doen we nu ook niet”.

Showbizznieuws 24/7