14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 1 oktober 2022

Dina Tersago: “Ik ben blij als ze de dag overleven”

Dina Tersago: “Ik ben blij als ze de dag overleven”

Foto: VTM

Terwijl hier en daar heel wat mensen uitkijken naar wat vakantie, wordt de zomer voor Dina Tersago vooral een periode van werken. Toch ziet ze erop toe dat er een mooi evenwicht bewaard blijft tussen haar werk en privé. En dat doet ze vooral door te plannen.

“Maar vorige zomer is het een beetje in het honderd gelopen. ‘Nog even snel dit’ en ‘nog even snel lastminute dat’ en voor ik er erg in had, had ik de hele zomer onafgebroken gewerkt. Het zijn mijn kinderen die aan de alarmbel hebben getrokken. Zij hebben gezegd: ‘Mama, wij moeten altijd op kamp, jij hebt nooit tijd voor ons’, luidt het bij Dina in Primo.

En dat was toch een reactie die stevig binnenkwam bij Dina. Dus besloot ze om het deze zomer anders aan te pakken. Want voor je het weet zijn de kinderen groot en heb je heel wat mooie momenten gemist.

“Ik kan haast niet geloven dat Thor al bijna 5 is en Isak net 7 is geworden. Mijn zoontjes groeien als kool en toch lijkt het nog maar van gisteren geleden dat ik hoogzwanger was. Elke dag kunnen ze nieuwe dingen en toch wou ik soms ook dat mijn kinderen twaalf jaren zodat ik eens een grotemensengesprek met hen kon voeren.”

2 zoontjes in huis, het kan er soms stevig aan toe gaan, dat weet ook Dina. “Elke dag dat mijn kroost heelhuids onder de wol kruipt ben ik zo blij als een kind en tegelijk ook stikkapot. Ik dacht dat moeder worden een wandeling in het park zou worden, maar niets is minder waar.”

Showbizznieuws 24/7