-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023
-0 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 december 2023

Die angsten wilde Francisco Schuster onder ogen zien

Ver van zijn comfortzone

Foto: VRT

Wat velen niet verwachten van ‘#LikeMe’-acteur Francisco Schuster, is dat hij iemand is met weinig zelfvertrouwen. Toch deed hij mee aan Special Forces: Wie Durft Wint’ en dit vergde serieus wat lef.

“Ik wil als een nieuw iemand terugkomen. En da’s best goed gelukt, vertelt Francisco Schuster aan Dag allemaal. “Het doel was om mijn angsten onder ogen te zien en te overwinnen. Mijn hoogtevrees bijvoorbeeld. Als ze van tevoren hadden gezegd dat ik aan touwen boven een ravijn zou bungelen, had ik wellicht vriendelijk bedankt voor dit avontuur”, aldus Francisco. 

Toch kreeg hij tijdens de opnames een enorme adrenalinekick en hielp het dat iedereen hem stond aan te moedigen. “Ik dacht: ‘Fuck, ik moet dit gewoon doen.’ Achteraf was ik wel een beetje trots op mezelf”, vertelt hij trots aan Dag Allemaal.

Tijdens de derde aflevering besliste Francisco om ermee te stoppen, maar hij beschouwt zijn deelname toch als een overwinning op zichzelf. 

Vooral zijn mama was bezorgd en hoopte dat hij het zou overleven en veilig terug thuiskomen en dat is goed gelukt.

Showbizznieuws 24/7