13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Danira Boukhriss: “dan begin ik te bleiten en te tieren”

Danira Boukhriss
Foto: Photo News

Danira Boukhriss vertelt in Story over de onvoorwaardelijke steun die ze altijd gekregen heeft van haar ouders. Ook nu nog zijn haar ouders de enige twee mensen die Danira voor de volle honderd procent vertrouwt.

“Ze zullen mij nooit in een richting duwen uit eigenbelang. En dat is altijd zo geweest. Ik heb nooit druk gevoeld van mijn ouders”, vertelt de presentatrice van de talkshow ‘Vandaag’ in Story.

Als kind worstelde Danira met faalangst en vandaag is ze uitgegroeid tot een perfectioniste die de lat erg hoog legt voor zichzelf. Danira erkent ook haar grootste probleem: “ik heb geen schakeringen. Ofwel ben ik heel kwaad, ofwel heel blij. Als ik triestig ben, ben ik heel triestig. Bij mij is iets nooit oké. Ofwel is iets keigoed, ofwel keislecht.”

En natuurlijk heeft ze ook haar kenmerkend temperament. Danira noemt zichzelf een Zuiders furie: “Als ik me misbegrepen voel, kan ik bleiten en tieren. Mijn ouders zien me onvoorwaardelijk graag, die kunnen daarmee om. Maar ik zou niet met mezelf kunnen samenzijn”, onthult Danira Boukhriss in Story.

Showbizznieuws 24/7