6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 16 maart 2023

Christoff: “Ik heb mijn oldtimers moeten verkopen… met verlies”

“Ik begon me stilaan meer en meer te ergeren aan flikkerende lampjes en blutsen.”

Foto: VTM

Zanger Christoff heeft vele liefdes. Enkele daarvan zijn muziek, zijn buitenverblijf in Spanje én zijn oldtimers. Die laatste moest hij onlangs grotendeels van de hand doen. Hoe dat kwam, vertelt hij aan Dag Allemaal.

“Veel mensen denken dat ik al binnen ben doordat ik een appartement heb in Spanje en omdat ik tot voor kort oldtimers verzamelde. Ze vergeten vaak dat ik zestien jaar lang heb moeten zwoegen voor ik mijn eerste hit te pakken had”, verklaart hij zich.

Zijn ouders waren lange tijd een rots in de branding voor hem. “Aan het begin van mijn carrière hebben zij mij financieel gesteund en daar ben ik hen erg dankbaar voor”, zegt hij.

Onlangs zag Christoff zich genoodzaakt om een deel van zijn collectie oldtimers van de hand te doen. Het bedrijf van mijn nonkel had de hangar waar ze gestald stonden nodig”, aldus Christoff.

Kon hij dan elders geen andere stalplaats huren? “Ik begon me stilaan meer en meer te ergeren aan flikkerende lampjes en blutsen. Een auto die te lang stilstaat, gaat kapot. Buiten twee wagens heb ik ze toen allemaal verkocht, en zeker niet met winst. Het was moeilijk, maar ik ben ermee content”, vertelt hij daarover.

Showbizznieuws 24/7