8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Camille: “Dan sterf ik op mijn 27ste”

Foto: VRT

De carrière van de 20-jarige Camille Dhont loopt als een trein. Eerst werd ze geselecteerd voor een rol in ‘#LikeMe’, een muzikale Ketnetserie, en vervolgens kwam ze in het vizier van het grote publiek door haar deelname aan ‘The Masked Singer’ en ‘Liefde voor Muziek’. Ze werkte zelf keihard om te staan waar ze nu staat. Ze vertelt er meer over aan Humo.

De meisjesdroom van Camille was steeds om beroemd te worden. Nu dat sprookje stilaan werkelijkheid is geworden, wilt ze voor geen geld ter wereld nog iets anders doen.

“Ik hou van wat ik doe. Muziek is altijd mijn leven geweest en de rest was eigenlijk bijzaak”, zegt ze daarover.

De journalist legt haar vervolgens een dilemma voor: kiest ze voor een internationale carrière waar ze sterft op haar 27ste, of zou ze liever een lang leven in totale onbekendheid leiden? Voor Camille is het antwoord klaar en duidelijk.

“Geef mij dan maar sterven op mijn 27ste. Het moet fantastisch zijn om te weten dat een enorme schare fans je nummers staat na te zingen, dat ze je werk echt voelen. Er gaat niks boven de verbinding tussen mensen door je muziek”, aldus Camille.

Showbizznieuws 24/7