6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 18 april 2024

BLØF kondigt shows aan in Vlaanderen

BLØF kondigt shows aan in Vlaanderen

Foto: Jeroen Zondag

Nederlandse band komt naar Gent, Antwerpen en Leuven

De populaire Nederlandse band BLØF speelt in mei 2023 in drie Belgische zalen: Handelsbeurs (Gent), Trix (Antwerpen) en Het Depot (Leuven). Tickets zijn te koop vanaf woensdag 30 november 10:00 via www.fkpscorpio.be.

België en Nederland hebben zich weer verenigd, want BLØF en Geike Arnaert hebben een nieuwe gezamenlijke single: ‘We Doen Wat We Kunnen’. Na het gigantische succes van ‘Zoutelande’ (onder andere MIA voor ‘Hit van het jaar’ in 2019) slaan de twee artiesten weer de handen in elkaar.

BLØF is zonder verpinken schatplichtig aan de muziek van André Hazes en staat ook mooi in het rijtje van Hollandse klasbakken zoals Frank Boeijen, The Scene en Ilse DeLange. Hier in België worden ze zonder weerga als de Nederlandse Clouseau bestempeld. De band verkoopt arena na arena uit in het thuisland en organiseert zelf al jaren het strandfestival Concert At Sea in het Zeelandse Brouwersdam, dat ook steeds weer volledig volloopt.

De Nederlandse band komt nu in mei naar Handelsbeurs, Trix en Het Depot. Tickets zijn te koop vanaf woensdag 30 november om 10:00 via www.fkpscorpio.be.

Showbizznieuws 24/7