8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023
8 °C Antwerpen, BE
zaterdag 9 december 2023

Evi Hanssen: “Dat had ze nooit kunnen denken”

Evi Hanssen: “Dat had ze nooit kunnen denken”

Foto: VTM

Arlette, de mama van Evi Hanssen weet niet hoe lang ze nog te leven heeft. Een paar dagen, een paar weken, maanden of jaren… het blijft allemaal erg onzeker. Ondertussen neemt ze samen met haar kinderen en kleinkinderen nog ruimschoots de tijd om mooie herinneringen samen te maken.

De mama van Evi kreeg al een keer te maken met kanker een tiental jaar geleden. Daar wist ze van te genezen. Wat daarna volgden waren nog tien mooie jaren tot de volgende diagnose.

“Ik had tien jaar geleden ook al vrede met mijn situatie. Sommige mensen geloven dat niet, maar het is waar. Mijn allereerste gevoel toen ik hoorde dat ik kanker had, was een grote dankbaarheid om het leven dat ik had geleid. Ook die eerste keer”, zegt Arlette in Gazet van Antwerpen.

Ook toen koos Arlette ervoor om geen behandeling te starten. Maar de dokter duwde Arlette toch stilletjes in de richting om dat net wel te doen.

“Gelukkig. Want die tien jaren extra hebben we als groot cadeau beschouwd. Je had anders ook best wel wat gemist, he moeder? Je zou niet geweten hebben dat al je kinderen nog gingen scheiden en dat er nog drie kleinkinderen zouden volgen.”

Showbizznieuws 24/7