9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Bezoekers Big Brother razend: ‘Big Brother stopt hier voor mij’

Foto: Play4

Het winnen van een gouden sleutel die recht geeft op een plaats in de finale is bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Kristof wist woensdag die sleutel te bemachtigen tijdens een spel en dat valt bij heel wat kijkers slecht. In allerlei polls staat Kristof namelijk als minst favoriete bewoner omschreven.

Sommige kijkers zijn boos om deze zoveelste wending waarbij Kristof gered werd. “Als het inderdaad zo is dat Kristof in de finale staat, dan stopt Big Brother hier voor mij”, schrijft Xavier.

“Dit vind ik geen leuke wending”, reageert Mariska teleurgesteld. En ook Gerrie is niet te spreken van wat er woensdag in het huis gebeurd is. “Vreselijk, BB bepaalt het spel blijkbaar”. Arbakan laat dan weer weten dat hij de beslissing gewoon onfair is. “Niet ok! Vals spel!!”, schrijft hij op de sociale media. En Mia omschrijft Kristof als ‘De grootste judas die alweer gered werd door BB. Ongelofelijk! Corrupte boel tot en met!”.

“Dat heb je weer goed geregeld Big Brother”, zo spuwt Nancy haar gal. En de fans van Kristof? Die zijn – net zoals Kristof zelf – uiteraard door het dolle heen.

Showbizznieuws 24/7