14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
14 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Bart Kaëll: “Luc is daar veel beter in”

Bart Kaëll: “Luc is daar veel beter in”

Foto: DPG Media

De wereld lijkt tegenwoordig wel opgesplitst in een digitale maatschappij en een analoge maatschappij. We communiceren steeds vaker via sociale media en plaatsen graag onze meningen online. Dat ondervindt ook Bart Kaëll , die zich daarover uitspreekt in Billie, een weekendbijlage van Gazet Van Antwerpen.

“Vroeger trok ik mij veel meer aan van wat de mensen over me dachten dan nu. Jonge mensen aan de start van hun carrière zijn daar doorgaans gevoeliger voor dan iemand die al zijn schaapjes al op het droge heeft. Toen ik begon met zingen, hoorde ik af en toe eens via via van mensen wat ze van mijn optreden vonden. Wat later toen de televisieoptredens begonnen, kreeg ik lezersbrieven waar soms ook een negatieve reactie tussen zat, maar dat was eerder zeldzaam”, weet Bart te vertellen.

Sinds de opkomst van social media is het, om het met Bart’s woorden te zeggen, “best zot geworden”. Bij eender welk artikel staat er tegenwoordig commentaar onder. “Luc Appermont is veel beter in relativeren dan ik. Het zit in mij om me dingen aan te trekken. Hij heeft me geleerd om de discipline te hebben van dat niet te lezen en er niet op te reageren.”

Showbizznieuws 24/7